Tervetuloa gasthaus Alpenroseen

  

 

Alpenrose

Alpenrose on suomalaisten pitämä majatalo ja ravintola Pettneun kylässä lähellä kuuluisaa St. Antonin hiihtokeskusta Itävallan alpeilla.

 

Ravintola Alpenrosella itsellään on jo 50 vuotta historiaa. Vuodesta 2002 sitä ovat isännöineet Pekka Kallio ja Leena Hult. Pekka ja Leena tarjoilevat perinteisiä tirolilaisia ruokia suomalaisella säväyksellä, ja suomalaisia perinneruokia -- kuten poroa, hirveä ja lohta -- pienellä tirolilaisella vivahteella. Tämä onkin osoittautunut vastustamattomaksi yhdistelmäksi.

 

Alpenrose on tunnelmallinen, ystävällinen ravintola, jossa on 50 asiakaspaikkaa. Kesällä aurinkoisella eteläterassilla on lisäksi toiset 50 paikkaa, joilta aukeaa upea näköala läheisille vuorille. Pysäköintimahdollisuudet ovat erinomaiset.

 

Erityisesti talvella vilkkaimpina aikoina suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen. Ravintolan voi myös varata yksityistilaisuuksia varten.
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

 

 

 

Pekka ja Leena

 

pekkaleena4

 

Pekka Kallio ja Leena Hult ovat ravintola-alan ammattilaisia vuodesta 1975. He ovat myös työskennelleet tunnetuissa helsinkiläisravintoloissa kuten Amigo ja Zinkeller.

 

Pekka ja Leena ovat asuneet pysyvästi Itävallassa vuodesta 1990 alkaen ja työskennelleet St. Antonin alueella useissa suomalaisillekin tutuiksi tulleissa ravintoloissa kuten Amalis, Underground ja Jägerstube.

 

Alpenrosea he ovat isännöineet vuodesta 2002 alkaen tarjoillen sekä paikallisia ruokia että suomalaisia erikoisuuksia uskolliselle asiakaskunnalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pettneu am Arlberg

 

 

Pettneu a.A on Itävallan Tirolissa 5 kilometrin päässä kuuluisasta St. Antonin hiihtokeskuksesta. Pettneu on pieni idyllinen kylä, joka on säilyttänyt hyvin alkuperäisen tirolilaisen ilmeensä. Kylässä on kuitenkin joitain majataloja ja hotelleja, sekä loistavia ravintoloita. Pettneun ympärillä on runsaasti vaelluspolkuja ja alppimajoja. Pettneussa on myös leirintäalue, asuntovaunupuisto ja uimahalli.

 

Pettneu tarjoaa kävijälle rauhallisen ja aidon tirolilaisen alppitunnelman sopuhintaan.

  

Talvella hiihtobussi ajaa Pettneun ja St. Antonin välillä.

 

Pettneu on erinomainen tukikohta tehdä päiväretkiä ympäristöön. Esimerkiksi Lichtenstein (Sveitsi), Merano (Etelä-Tiroli, Italia), Garmisch (Saksa) ja Innsbruck (Tirolin pääkaupunki Itävallassa) ovat kaikki 100 kilometrin säteellä Pettneusta.

 

Tutustu myös:

 

stantonlogo

 

Arsli10

 

 Yhteystiedot

  
 

iconemail5 Sähköposti: info@alpenrose-pettneu.at

 

iconpuh3 Puh: +043 (0) 5448 22260

iconpuh3 GSM: +043 (0) 676 7395 044

 

iconkoti5 Kotisivut: www.alpenrose-pettneu.at

 Osoite

 
 

Bundesstrasse 78
A-6574 Pettneu a.A
Austria

 

facebook-02.png

 Ota yhteyttä

 
 
Nimi 
Sähköposti 
Aihe 
Viesti 
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit shmocznd Auta meitä torjumaan roskapostia